Телефон: +380673443039

Email: moc.liamg%40aiiledagdivad.rd


Медичний центр

Телефон: +380673443039

Email: moc.liamg%40aiiledagdivad.rd


Медичний центр

Вагінальне лазерне омолодження

Вагінальне лазерне омолодження

Інтимне здоров'я жінки - дуже делікатне питання, яке часто не береться до уваги через сором’язливість або необізнаність про методи омолодження інтимної зони. Після 30 років більше 60% жінок репродуктивного віку страждають від вагінальної атрофії, що спиричиняє безліч фізіологічних незручностей і психологічний дискомфорт. На жаль, більшість жінок вважають цю ситуацію нормою. Але вона насправді потребує лікування.

Тепер для поліпшення стану піхви і лікування нетримання сечі жінці не потрібні хірургічні операції з довгим реабілітаційним періодом.

Фракційне лазерне омолодження - це ефективний і безболісний метод відновити стан слизової в інтимній зоні.

Лазерне омолодження піхви дозволить повернути тканинам інтимної зони природну еластичність і чутливість, що позитивно позначиться на статевій активності і загальному самопочутті жінки.

Суть методу полягає в тому, що промінь лазера термічно впливає на обрані ділянки і стимулює процеси омолодження у глибоких шарах слизової та м’язів.

Лазерні технології сьогодні займають лідируючі позиції в лікуванні гінекологічних захворювань і мають важливі переваги перед традиційними методиками лікування.

Такий вид лікування призначається як за медичними показаннями, так і з естетичних переконань, коли жінка хоче поліпшити зовнішній вигляд даної ділянки, або ж хоче поліпшити якість сексуального життя.

Лазерне хірургічне лікування дозволяє впливати на обрану зону, не зачіпаючи навколишні тканини, і додатково забезпечується гемостатична дія (зупинка кровотечі). Стимулюються репаративні процеси, підвищується місцевий імунітет.

Вагінальне лазерне омолодження підвищує еластичність і звужує стінки піхви після народження дітей, коливань ваги або гормонального фону, вирішує проблему опущення передньої стінки піхви і органів малого тазу, нетримання сечі. Завдяки лазерному впливу тканини зовнішніх статевих органів підтягуються, підвищується тонус, усувається пігментація.

Яких ефектів очікуємо після процедури?

  1. Естетичний ефект. Тканини піхви після лазерної процедури стають більш підтягнутими і щільними. Скорочується кількість і глибина післяпологових рубців.
  2. Фізіологічний ефект. Лазер нагріває стінки піхви множинними короткими імпульсами. Це стимулює вироблення колагену і відновлює здатність тканин стискуватися. Завдяки процедурі слизова стає більш пружною, стінки товщають, підвищується їх еластичність.
  3. Підвищення чутливості піхви і поліпшення якості сексуального життя. Скорочення м'язових волокон і звуження піхви дозволяє отримувати більше задоволення від сексу, підсилює відчуття при оргазмі до 57%.
  4. Зменшення проявів нетримання сечі. Якщо у вас легка форма нетримання (при фізичних навантаженнях, сміху, кашлі) через вікові або післяпологові зміни – лазерне омолодження може повністю усунути патологію або значно зменшити її прояви.
  5. Зволоження слизової. Процедура не тільки усуває неприємний свербіж і печіння, а й зменшує ризик рецидиву статевих інфекцій.
  6. Великою перевагою даної процедури є можливість поєднувати її з процедурами висвітлення статевих органів та пластикою малих статевих губ.

Зменшення малих статевих губ або лябіопластіка дає можливість ремоделювати розтягнуті малі статеві губи. Збільшення малих статевих губ може спостерігатися з дитинства, однак найчастіше викликано пологами, інфекційними захворюваннями або просто віком. Такі зміни турбують жінок як з функціональної (незручності при носінні одягу, заняттях спортом), так і з естетичної точки зору.

Операція полягає у висіченні шкіри і слизової оболонки малих статевих губ, при цьому утворюється ледь помітний рубець.

Перед проведенням інтимного омолодження пацієнти проходять детальне обстеження у лікаря-гінеколога з повним збором скарг і анамнезу, здають аналізи крові і мазки, після чого визначається проблема і спосіб її вирішення.

Під час процедури промені фракційного лазера направляють на проблемні ділянки. Процедура триває 10-15 хвилин і проводиться амбулаторно. Зазвичай, курс лазерного вагінального омолодження складається з 2-4 сеансів з періодичністю в 1-1,5 місяці.

Реабілітаційний період дуже короткий - до 10 днів. У цей час необхідно відмовитися від використання тампонів, виключити статеву близькість, походи в лазню і сауну, а також активні заняття спортом.

До процедури вагінального омолодження є ряд протипоказань, тому для більш детального огляду та консультації рекомендуємо звернутись до кваліфікованого спеціаліста акушера-гінеколога, який визначить показання, можливі протипоказання та найефективніші методи лікування.